Management

Interim management

Als organisatie kunt u soms extra versterking nodig hebben. U wilt een (cultuur-)verandering doorvoeren, u heeft een tijdelijk capaciteitsprobleem of u wilt een externe deskundige ter versterking van het huidige management of directie. Interim management kan een doeltreffende oplossing zijn om in een tijdelijke situatie een probleem op te lossen. 4Care Consultancy kan hierbij uitkomst bieden.

Een interim manager van 4Care Consultancy heeft kennis en ruime ervaring in verandermanagement om tot een goed resultaat te komen.

Met een interim manager van 4Care Consultancy krijgt u geen symptoombestrijder. De manager verdiept zich in gesprek met u in uw vraag. Aan de hand van de veranderdoelen waar we met u op uitkomen, schrijven we een plan van aanpak en zetten we de gewenste veranderingsprocessen in gang.

Wij hanteren de gedragscode van de RIM, Raad voor Interim Management

Management consultancy

Wellicht zoekt u voor uw organisatie iemand die meedenkt in het vaststellen, analyseren en oplossen van beleidsmatige en organisatorische vraagstukken. 4Care Consultancy denkt dan graag met u mee. U mag van ons verwachten dat we de aard en mogelijke oorzaken van vraagstukken vaststellen maar daarbij ook oplossingen zullen aandragen. Dit, met helderheid over de redelijkerwijs te verwachten consequenties.

Als consultant van 4Care Consultancy kunt u een ervaren begeleider in verandertrajecten tegemoet zien. Iemand met een eerlijk verhaal, die wijzer is geworden door continu te reflecteren op het eigen handelen.